Mardin Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mardin’de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

MARDİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR SONUCU, 2011 YILINDAN BU YANA ARANAN VE 5 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ZANLI YAKALANDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Mardin’de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
169 views
18 Şubat 2021 - 9:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu, 2011 yılından bu yana aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgesi nüfusuna kayıtlı olup çeşitli suçlardan aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı çalışmalar sonucu Kızıltepe ilçesi Yoldere Mahallesi’nde ikamet eden, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçundan 2011 yılından bu yana aranan ve kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan S.K., Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.K.’nın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.